2005. 09. 02. • Ocenění americkým čestným vyznamenáním - Tiskový servis

2005. 09. 02. • Ocenění americkým čestným vyznamenáním

  • 06. září 2005
  • 1 minuta čtení

Mezinárodní výbor pro výzkum Amerického biografického institutu s potěšením oznamuje, že udělí americké čestné vyznamenání doktoru Jindřichu Klapkovi z Brna, České republiky. Tato pocta je poskytována každoročně omezenému počtu osobností z celého světa, kteří prokázali mimořádný úspěch a rozhodnost založenou na amerických ideálech podnikání a úspěchu.

Americký biografický institut je referenčním vydavatelem dokumentující biografické informace pro výzkum. Referenční zdroje knih ABI poskytují směrodatné informace pro obchodní konzultanty, výzkumné pracovníky, reportéry, učitele, studenty, historiky, sociology a mnohé další. Profesní, občanské, vzdělávací, osobní a další oblasti jsou vytvářeny pro celkové a individuální zpravodajství. Rozmanité série publikací mají regionální, národní i mezinárodní rámec. Cílem Institutu je od jeho založení v r. 1967 publikovat konkrétní, permanentní profily výsledků aktivních a horlivých jedinců, kteří přinášejí příspěvky na národní, státní a regionální úrovni. Neexistuje žádná diskriminace pokud se týká úrovně příspěvku, ale pouze v úsilí a v účasti dosáhnout hodnotné výsledky, které ovlivní společnost jako celek.

Omezený počet ocenění ABI pro rok 2005 mluví o vybraném charakteru této pocty. V celém světě bude vydáno jen několik set. Prosím, připojte se k nám k uznání doktora Klapky pro jeho úspěchy v matematice a fyzice.

Další články z rubriky