2006. 01. 13. • Výstaviště je plné inspirace k cestování - Tiskový servis

2006. 01. 13. • Výstaviště je plné inspirace k cestování

  • 13. ledna 2006
  • 1 minuta čtení

 

Největší veletrhy průmyslu cestovního ruchu ve střední Evropě – GO a REGIONTOUR – byly 12. ledna zahájeny na brněnském výstavišti. Prezentaci regionu jižní Moravy v pavilonu V, jejíž součástí je i stánek města Brna, zahájil primátor města Brna Richard Svoboda, hejtman Jihomoravského kraje Stanislav Juránek, ministr místního rozvoje Radko Martínek a ministr životního prostředí Libor Ambrozek. Společně s návštěvníky si představitelé města , kraje i státu připili moravským vínem na prosperitu jihomoravského regionu, jeho turistickou atraktivitu i na zachování jeho přírodních krás a typického rázu.

Město Brno se v pavilonu V prezentuje ještě druhým stánkem, který nabízí informace o devíti našich partnerských městech.

Zájezdy, cestovatelské informace i turistické cíle celého světa představuje veletrh GO probíhající v pavilonu A (a přilehlých pavilonech A2, A3). Provází ho bohatý doprovodný program včetně 9. ročníku festivalu GO Kamera – pásma cestovatelských pořadů a besed v Kongresovém centru.

Veletrh cestovního ruchu GO a REGIONTOUR potrvá do neděle 15. ledna, více informací lze najít na stránkách www.bvv.cz.

(šef)

Další články z rubriky