2003. 03. 29. • Ve šlépějích J. A. Komenského - Tiskový servis

2003. 03. 29. • Ve šlépějích J. A. Komenského

  • 21. června 2005
  • 1 minuta čtení

Nezávislá porota složená ze zástupců Komise výchovy a vzdělávání Rady města Brna, České školní inspekce a Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMB vybírala nejlepší učitele roku. Kritérií k výběru byla řada: významný osobní podíl na každodenní pedagogické a zájmové činnosti, tvorba učebních pomůcek, spolupráce s různými institucemi, veřejná vystoupení, lektorská a publikační činnost, absolutorium odborných seminářů či účast v mezinárodních projektech. Ocenění učitelé byli vybráni z kategorií mateřské školy, základní školy I. a II. stupně a vychovatelství.

V den výročí narození Jana Amose Komenského (28. března) byli učitelé navržení v jednotlivých kategoriích spolu s řediteli školy, zástupcem obce a jedním rodinným příslušníkem pozváni na slavnostní vyhlášení Učitel roku do Freskového sálu Staré radnice.

Diplom Učitel roku získali tito učitelé: Pavla Hádlíková - MŠ „Na kopečku u zvonečku“, Horní 17, Mgr. Renata Polmanová (I. stupeň) - ZŠ Heyrovského 32, Mgr. Miluše Hlaváčková (II. stupeň) ZŠ Řehořova 3, a Marie Černošková (vychovatelství) - ZŠ Labská 27.

Blahopřejeme!

(knp)

Další články z rubriky

Nejnovější články