2005. 05. 17. • Zvířátka nekouří, a co vy? - Tiskový servis

2005. 05. 17. • Zvířátka nekouří, a co vy?

  • 17. května 2005
  • 1 minuta čtení

Kancelář Brno – Zdravé město Magistrátu města Brna ve spolupráci s Všeobecnou zdravotní pojišťovnou pořádá pro děti a jejich rodiče 6. ročník akce Zvířátka také nekouří, která se koná u příležitosti Světového dne bez tabáku v neděli 22. května od 11 do 16 hodin v areálu zoologické zahrady.

Návštěvníci se mohou těšit na divadelní představení Studia Lídy Trnkové, koncert skupiny Maranta, taneční vystoupení folklorního souboru, sportovní exhibici a recesistické soutěže o zajímavé ceny. Program bude probíhat nejen na pódiu, ale také na přilehlých stanovištích. Děti si mohou vyzkoušet svou obratnost, zručnost a postřeh při recesistických soutěžích o ceny, např. hodu cigaretou do popelnice nebo zdolání překážkové dráhy se zátěží obří cigarety. Dospělí si budou moci také zkontrolovat krevní tlak, puls a tělesný tuk, odborníci zájemcům rovněž poskytnout informace o možnostech odvykání kouření.

Součástí programu bude také vyhlášení výsledků a předání cen vítězům výtvarné soutěže pro děti, kterou u příležitosti Světového dne bez tabáku vyhlásila Všeobecná zdravotní pojišťovna. Bližší informace jsou k dispozici na adrese www.zdravemesto.brno.cz.

Pro děti do 15 let bude po celý den vstup do areálu zoo zdarma.

Kancelář Brno – Zdravé město

Další články z rubriky