Tisková zpráva ze schůze RMB č. R8/044 konané 2. 10. 2019

02. října 2019

-    Akční plán Strategie politiky statutárního města Brna v oblasti drog a závislostí na období
2020–2021. Jde o v pořadí druhý prováděcí dokument Strategie politiky statutárního města Brna
v oblasti drog a závislostí na období 2018–2021. Strategie i akční plán by měly sloužit jako pomocný nástroj pro snižování rizik a zároveň napomoci destigmatizaci osob se závislostním chováním. Vytvoření akčního plánu 2020–2021 předcházela setkání s odborníky a průběžné evaluace minulého akčního plánu, ten však bude možné vyhodnotit v plném rozsahu až po uplynutí doby jeho trvání; 31

-    návrh dalšího postupu spolupráce statutárního města Brna a společnosti Teplárny Brno, a. s., při plánování výstavby chytré čtvrti v lokalitě Špitálka; 15 více tisková zpráva

RMB bere na vědomí

-    výsledek výběrového řízení na obsazení funkce ředitele/ky Hvězdárny a planetária Brno, příspěvkové organizace, a v návaznosti na tento výsledek setrvání dosavadního ředitele Hvězdárny a planetária Brno, p. o., Jiřího Duška ve funkci; 1a více tisková zpráva

RMB jmenuje

-    Davida Grunda jako zástupce samosprávy statutárního města Brna a jeho náhradníka Víta Berana do hodnotící komise pro realizaci veřejné zakázky „Safari – přístavba stájí pro žirafy“ zajišťované Zoo Brno; 9 více tisková zpráva

Participativní rozpočet zná letošní vítězné projekty

Občané Brna rozhodli o vítězných projektech participativního rozpočtu Dáme na vás. Hlasování skončilo 30. listopadu. Letošního ročníku se zúčastnilo 13 123 hlasujících, kteří vybrali následující projekty.